Apostillestempel

In Nederland kun je officiële prive en/of zakelijke documenten, zoals geboorteaktes, huwelijksaktes en/of uittreksels KvK, woonplaatsverklaring laten legaliseren door middel van een apostillestempel. Zodra u een apostillestempel hebt, is het document gelegaliseerd en kunt u het gebruiken in alle landen die deelnemen aan het apostilleverdrag. Je kunt bij JuridConsult terecht voor het legaliseren van jouw document! Wil je gebruik maken van de diensten van JuridConsult? Neem dan direct contact op!

 Apostillestempel documenten

Het verkrijgen van een apostillestempel gaat via de rechtbank. Je kunt zelf naar de rechtbank toe maar je kunt het ook doen met onze hulp. Wij helpen je graag en zijn jouw professionele ondersteuning en assistentie. Wij bieden naast deze ondersteuning ook apostille vertalingsdiensten. In Nederland kan je een apostillestempel verkrijgen in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Ons bedrijf garandeert een hoge kwaliteit en doeltreffendheid van juridische diensten, alsmede de snelste en effectiefste stap-voor-stap benadering voor het vinden van haalbare oplossingen.

Wat is een apostillestempel?

Nederland is aangesloten bij de Haagse Apostille Conventie van 1961. Dit wel zeggen dat documenten die door middel van apostillestempel gelegaliseerd zijn, worden erkend door de autoriteiten in een ander land. Met het apostillestempel is jouw document automatisch geldig erkend in alle landen die zijn aangesloten bij de Haagse Apostille Conventie. Momenteel is Apostille erkend in 117 lidstaten. Heb je een erkenning nodig voor een land dat niet is aangesloten bij deze Conventie? Dan zijn er nog andere manieren van legalisatie mogelijk. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

De diensten van JuridConsult

Je kunt bij ons terecht voor verschillende gebieden als het gaat om legalisatie van documenten. Je kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor de volgende diensten:

Bij ons zitten alle diensten onder één dak. Je krijgt ook binnen één dag een antwoord op maat. Als je kiest voor onze diensten, zul je merken dat je geniet van persoonlijke aandacht en snelheid van handelen. Wij bezitten de juiste kennis en expertise op het gebied van talen. Op onze website vindt je meer informatie over ons.

Neem contact op!

Wil je gebruik maken van onze diensten? Neem dan direct contact op! Je kunt contact opnemen door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. Onze openingstijden zijn op afspraak. Heb je vooraf nog vragen of opmerkingen? Ook dan kun je contact met ons opnemen. Wij zullen altijd een professioneel antwoord geven op al jouw vragen.

Contact opnemen?

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.

[good-reviews cycle=”fader”]

apostillestempel