Legalisatie van de volmacht

Legalisatie van de volmacht

Wanneer u geen kans heeft om uw belangen zelf te vertegenwoordigen, vraagt u iemand anders om hulp, hem/haar daarbij toevertrouwend om te doen wat u niet zonder hulp kunt doen. Gewoonlijk wordt een geautoriseerde vertegenwoordiger (genoemd een agent of procureur) het toevertrouwd om te handelen in de naam van de natuurlijke of juridische persoon (genoemd hoofdpersoon) en zijn/haar belangen op basis van notariële volmacht te vertegenwoordigen.

Notariële volmacht kan algemeen, speciaal (gelimiteerd), of tijdelijk gelimiteerd zijn en kan in iedere taal worden verstrekt.

Het legaliseren van volmacht is een notariële handeling waarin een notaris de handtekening van de hoofdpersoon certificeert en zal worden gerepresenteerd door een derde partij.

 

Laat uw boodschap hier achter voor meer informatie betreffende de kosten van juridisch overleg, of Skype: juridconsult, en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!


Neem contact op

Contactformulier

Wilt u meer weten over documenten laten legaliseren? Heeft u een vraag over de diensten die we aanbieden of over de tarieven die we hanteren? Neem gerust contact met ons op! Vul het contactformulier in of bel naar +31(0)626523008. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons!

Vraag een gratis gesprek aan

Wilt u meer weten over legalisatie, certificaten, apostille, vertalingen of zakelijke diensten? 

Vraag dan een gratis terugbelgesprek aan! Vul uw contactgegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Wij gebruiken cookies op onze website om u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het gebruik van ALLE cookies.