Home » Diensten » Beëdigde Vertalingen

Beëdigde Vertalingen 

 

 

Om in een buitenlands land te verblijven, heeft u mogelijk de documenten nodig die verstrekt zijn door het land waarin u bent geboren. Ze dienen te worden vertaald naar een van de officiële talen van het land. In Nederland zijn, behalve documenten in de Nederlandse taal, ook beëdigd vertaalde documenten in het Engels, Duits en Frans toepasbaar bij een aantal publieke autoriteiten.

JuridConsult biedt beëdigde (gewaarmerkte) vertaaldiensten van zowel standaard als afwijkende documenten van en naar de Nederlandse taal, ongeacht de originele taal van het document. De populairste taalcombinaties zijn de volgende:

Russisch – Nederlands of Engels

Oekraïens – Nederlands of Engels

Lets – Nederlands of Engels

Ests -Nederlands of Engels

Georgisch – Nederlands of Engels

Armeens – Nederlands of Engels

Bulgaars – Nederlands of Engels

Pools – Nederlands of Engels

Grieks – Nederlands of Engels

Italiaans – Nederlands of Engels

Roemeens – Nederlands of Engels

en andere talen.

U vindt de volledige lijst talen hier. 

Standaard documenten worden geacht om de vorm te hebben die wordt toegestaan door de wetgeving van het land en zijn als volgt:

  • Paspoort;
  • Rijbewijs;
  • Verblijfsvergunning;
  • Uittreksel Basisregistratie Personen (BRP), zoals de geboorteakte/de overlijdensakte, de huwelijksakte/de echtscheidingsakte;
  • Uittreksel uit de Kamer van Koophandel;
  • Uittreksel uit de Belastingdienst;
  • Diploma’s van het Hoger Onderwijs (zonder cijferlijst en andere inzetstukken).

Documenten welke niet de toegestane vorm hebben zijn afwijkende documenten. Bijvoorbeeld oprichtingsaktes, huwelijkscontracten, contracten, correspondenties en andere documentaties van juridische, economische en technische aard.

Ons bedrijf biedt vertalingen van Engelse en Nederlandse documenten naar meer dan 50 talen en vice versa.

Laat uw boodschap hier achter voor meer informatie betreffende de kosten van juridisch overleg, of Skype: juridconsult, en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Share This