KvK uittreksel aanvragen

KvK uittreksel aanvragen? Misschien overweegt u samen te werken met een Nederlands rechtspersoon of doet u hier al zaken mee en wilt u zeker weten dat het om een echt bedrijf gaat, of bent u op zoek naar een registratiedatum van een bedrijf. Deze en meer informatie vindt u in het uittreksel dat u online kunt opvragen bij JuridConsult.

Indien gewenst kunnen we hem vertalen uit 60 verschillende talen en gewaarmerkt aanleveren. In sommige gevallen wordt hij al binnen 24 uur per e-mail naar u toegestuurd. Vraag online een uittreksel aan of vraag een offerte aan bij JuridConsult.

Neem contact op

2000 +

Blije klanten

100 %

Tevredenheid

4.9 *

Reviews

55 +

Landen

700 +

Studenten

180 +

Universiteiten

KvK uittreksel – KvK uittreksel aanvragen

Een Kvk uittreksel is een document waar u verschillende bedrijfsgegevens in terugvindt. Bij deze gegevens kunt u onder andere denken aan de rechtspersoon, informatie over eventuele vestiging(en) en bewijs van inschrijving in het Handelsregister. U gebruikt de gegevens uit het uittreksel van de KVK voor:

 • Bevestigen dat het bedrijf daadwerkelijk geregistreerd staat (bewijs van inschrijving in het Handelsregister);
 • Het voorbereiden van contracten en deals;
 • De datum van registratie van het bedrijf;
 • Bevestigen het geplaatste kapitaal;
 • Bevestigen wie de raad van bestuur van het bedrijf is.

Online KvK uittreksel aanvragen

Wij kunnen u helpen met het aanvragen van het uittreksel bij de Kamer van Koophandel, zodat u over alle nodige informatie en gegevens beschikt. Dit kan in het Nederlands of Engels, inclusief het apostille stempel. Onze vertalers kunnen de uittreksels voor u vertalen vanuit meer dan 60 talen.

Zo kunnen we hem onder andere vertalen uit het Chinees, Russisch, Oekraïens, Bulgaars, Pools, Grieks, Roemeens en meer talen. Op de pagina over beëdigde vertalingen vindt u een lijst waarin de meest populaire taalcombinaties vermeld staan.

Informatie in KvK uittreksel

Hier ziet u een opsomming van alle gegevens die u kunt verkrijgen bij het uittreksel KvK online opvragen:

 • Registratie datum;
 • Registratie nummer;
 • Handelsnaam;
 • Wettelijk document;
 • Geregistreerd adres;
 • Contact details;
 • Activiteiten;
 • Geplaatst kapitaal;
 • Raad van bestuur / raad van commissarissen;
 • Details van de jaarrekening.

Het is mogelijk dat enkele van de bovenstaande gegevens niet beschikbaar zijn voor het bedrijf waar u in geïnteresseerd bent, of aangeboden worden voor een meerprijs.

Uittreksel KvK binnen een week online opvragen

Het verzoek voor een uittreksel KvK online aanvragen in het Nederlands of Engels wordt binnen één werkdag verwerkt. Dit is dus uitgezonderd van het weekend en officiële feestdagen in Nederland. Het formulier voor het verzoek dat u hier kunt downloaden e-mailt u naar info@juridconsult.nl.

Een digitaal uittreksel van het originele uittreksel in het Nederlands of Engels wordt binnen 24 uur verzonden naar uw e-mail. De verzending van het origineel gaat via aangetekende post of per koerier. De extra kosten van de aangetekende post of koerier worden apart gefactureerd. Hiervoor hanteren wij de tarieven van de desbetreffende bezorgservice. Een KvK uittreksel aanvragen, kunt u vandaag nog doen bij JuridConsult via onze website.

KvK uittreksel aanvragen
woonplaatsverklaring

Kosten

KvK uittreksel aanvragen, maar wat zijn de kosten hiervan? De kosten van het opvragen van een uittreksel zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo worden de kosten hiervan bepaald door de manier waarop u het uittreksel wenst te ontvangen, digitaal of niet digitaal. We maken onderscheid tussen:

 • Digitaal kopie van het uittreksel in het Nederlands of Engels zonder Apostille stempel: €15,00 + 21% BTW;
 • Origineel uittreksel in het Nederlands of Engels zonder Apostille stempel: €56,00 + 21% BTW;
 • Origineel uittreksel in het Nederlands of Engels met Apostille stempel: €107,00 + 21% BTW;
 • Beëdigd vertaald uittreksel (exclusief bovengenoemde kosten van het uittreksel): v.a. € 75,00 + 21% BTW; (afhankelijk van de doeltaal);
 • Portokosten van het origineel binnen Nederland: €6,00 + 21% BTW;

Vertalingen van de uittreksels in andere talen zijn mogelijk. De kosten variëren per doeltaal. Hiervoor kunt u op de pagina van Beëdigde Vertalingen kijken voor de taalmogelijkheden die door ons aangeboden worden of neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Vraag een KvK uittreksel op bij JuridConsult

Vraag een KvK uittreksel aan met behulp van JuridConsult, digitaal of origineel. Vervolgens kunt u deze gegevens gebruiken om te bevestigen dat een bedrijf geregistreerd staat in het Handelsregsiter, het geplaatste kapitaal bevestigen en nog meer belangrijke gegevens inzien. Vraag voor meer duidelijkheid over de prijzen een offerte aan of neem contact op voor advies.

U kunt contact opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier hiernaast of door te bellen naar +31626523008. We voorzien u graag geheel gratis van vrijblijvend advies.

Neem direct contact op

 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Veelgestelde vragen

Uittreksel kvk aanvragen

U kunt een uittreksel KvK online aanvragen bij de Kamer van Koophandel. Wij kunnen u hierbij helpen. Als u snel professionele hulp wilt bij het online opvragen van een uittreksel KvK zijn wij u graag van dienst. Het enige wat u hoeft te doen voor een online uittrekselaanvraag is ons verzoekformulier downloaden (via onze website) en invullen. U mailt het formulier dan naar info@juridconsult.nl. Wij regelen dan de rest van uw aanvraag.
Als u erover nadenkt om een samenwerking aan te gaan met een Nederlands rechtspersoon wilt u natuurlijk zeker weten of dat wel een echt bedrijf is. Daarom kunt u een uittreksel van de KvK online aanvragen. Ook als u extra informatie over het bedrijf wilt weten kunt u het uittreksel van de KvK opvragen. U kunt het uittreksel van de KVK voor verschillende doeleinden gebruiken: Bevestigen dat het bedrijf daadwerkelijk geregistreerd staat; Het voorbereiden van contracten en deals; De datum van registratie van het bedrijf; Bevestigen het geplaatste kapitaal; Bevestigen wie de raad van bestuur van het bedrijf is.
Een online verzoek voor een uittreksel KvK wordt binnen één werkdag verwerkt. Binnen 24 uur heeft u een digitaal kopie van het originele uittreksel van de KvK in uw mailbox. De papieren variant wordt via aangetekende post of per koerier verzonden. Wilt u het uittreksel van de KvK online opvragen? Vul dan ons verzoekformulier in en mail het naar info@juridconsult.nl. Neem contactmet ons op voor meer informatie over een uittreksel van de KvK online aanvragen.
Ja, een uittreksel van de KvK kunt u laten vertalen naar het Engels door JuridConsult. Wij hebben beëdigde vertalers in dienst die het uittreksel naar elke gewenste taal kunnen vertalen. Overweegt u een uittreksel van de KvK op te vragen en wilt u deze ook laten vertalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Share This