Apostillestempel

Apostillestempel halen in Nederland

Apostillestempel

Apostillestempel halen in Nederland

In Nederland kun je officiële prive en/of zakelijke documenten, zoals geboorteaktes, huwelijksaktes en/of uittreksels KvK, woonplaatsverklaring laten legaliseren door middel van een apostillestempel. Zodra u een apostillestempel hebt, is het document gelegaliseerd en kunt u het gebruiken in alle landen die deelnemen aan het apostilleverdrag. Je kunt bij JuridConsult terecht voor het legaliseren van jouw document! Wil je gebruik maken van de diensten van JuridConsult? Neem dan direct contact op!

Nu direct aanvragen!

Apostillestempel op een document

Het verkrijgen van een apostillestempel gaat via de rechtbank. Je kunt zelf naar de rechtbank toe maar je kunt het ook doen met onze hulp. Wij helpen je graag en zijn jouw professionele ondersteuning en assistentie. Wij bieden naast deze ondersteuning ook apostille vertalingsdiensten. In Nederland kan je een apostillestempel verkrijgen in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Ons bedrijf garandeert een hoge kwaliteit en doeltreffendheid van juridische diensten, alsmede de snelste en effectiefste stap-voor-stap benadering voor het vinden van haalbare oplossingen.

Wat is een apostillestempel?

Nederland is aangesloten bij de Haagse Apostille Conventie van 1961. Dit wel zeggen dat documenten die door middel van apostillestempel gelegaliseerd zijn, worden erkend door de autoriteiten in een ander land. Met het apostillestempel is jouw document automatisch geldig erkend in alle landen die zijn aangesloten bij de Haagse Apostille Conventie. Momenteel is Apostille erkend in 118 lidstaten. Heb je een erkenning nodig voor een land dat niet is aangesloten bij deze Conventie? Dan zijn er nog andere manieren van legalisatie mogelijk. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Diensten van JuridConsult

Bij ons zitten alle diensten onder één dak. Je krijgt ook binnen één dag een antwoord op maat. Als je kiest voor onze diensten, zul je merken dat je geniet van persoonlijke aandacht en snelheid van handelen. Wij bezitten de juiste kennis en expertise op het gebied van talen. Op onze website vindt je meer informatie over ons.

veelgestelde vragen (fAQ)

De tijd die het kost om een apostille te verkrijgen, varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het land waarin de aanvraag wordt ingediend en de specifieke procedures van de bevoegde autoriteiten. In sommige gevallen kan het enkele dagen duren, terwijl het in andere gevallen langer kan duren, afhankelijk van de drukte en de complexiteit van de aanvraag. Het is raadzaam om contact op te nemen met de bevoegde autoriteit voor een nauwkeurige schatting van de verwerkingstijd.

Het proces voor het aanvragen en verkrijgen van een apostille kan variëren per land en de specifieke eisen van de autoriteiten. Over het algemeen zijn de volgende stappen van toepassing:

1. Identificeer de bevoegde autoriteit.

2. Verzamel de benodigde documenten, inclusief eventuele aanvullende informatie.

3. Dien de aanvraag in bij de bevoegde autoriteit, persoonlijk, per post of online.

4. Betaal eventuele kosten die verbonden zijn aan de aanvraag.

5. Wacht op verwerking door de autoriteiten, wat kan variëren in tijd.

Een apostille kost €22,-. De servicekosten hiervan bedragen €40,-, exclusief 21% BTW. De gemiddelde levertijd bedraagt 3-5 dagen. We bieden ook een spoeddienst aan voor €60,-, plus 21% BTW. Bij de spoeddienst ontvang je je apostille binnen 1 werkdag. De prijs van een apostillestempel buiten Nederland varieert afhankelijk van het land, de regio en de regering. Voor meer informatie en prijzen over de apostillestempel kunt u een vraag stellen via ons contactformulier. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Je kunt een apostille online aanvragen bij ons, dan pakken wij de rest op. We bieden een eenvoudig online proces voor het aanvragen van een apostille, zodat je snel en gemakkelijk de benodigde stappen kunt volgen om je documenten gereed te maken voor internationaal gebruik.

Een apostille heeft over het algemeen geen vervaldatum. Zodra een document is voorzien van een apostille, blijft deze in de meeste gevallen geldig voor onbepaalde tijd. Het is echter belangrijk op te merken dat de geldigheid van een apostille kan variëren afhankelijk van het land waar het document wordt gebruikt en de specifieke vereisten van de instantie die het document ontvangt. Het is raadzaam om voor de zekerheid de geldigheid van de apostille te controleren bij de relevante autoriteiten of instanties in het land waar het document zal worden gebruikt.

Wat klanten over ons zeggen

ömer köksalömer köksal
11:24 11 May 23
they provided very nice & reliable service and completed earlier than the expected date.Great work.
Daniela ArballoDaniela Arballo
10:24 05 May 23
Fast and professional service. All the process was super easy and clear for me coming from abroad I’m quite pleased thank you
Carly DeSantisCarly DeSantis
10:45 03 May 23
Luis and his team deserve 5 starts! We found them through youtube when I was puzzled with all rules and regulations for my apostille for my birthcertificate which I needed very fast! His movies explained easily what it was, and what needed to be done. We decided to make use of his services, there are many providers but all of them request you sending your birth certificate across seas. I didnt feel comfortable with this but with Luis he accepted a photocopy and organized everything for us within 3 days! I was very amazed by the quickness and the updates from his side. The price was also the best price which I could find on the internet with the best service.
Ittay WeissIttay Weiss
11:01 04 Apr 23
I needed to get a police clearance report (VOG) with apostille. The communication before the process started was very clear, and conducted in a friendly an efficient manner. After a very short verification that I filled the forms correctly, the process was underway. Everything proceeded as promised, and the document was delivered to me within a very reasonable period of time. I'm very thankful for the excellent service JuridConsult provided me with. I would certainly use their services in the future if needed.
Marilena NaeMarilena Nae
14:22 21 Feb 23
Professional service! I used the service to obtain a Tax Residency Certificate. Juridic Consult has experience in this field and has a solid track record of success in handling similar cases. The team is responsive, communicates well and takes the time to understand your unique situation and needs. The cost of the consultation is also reasonable.
Ilya ShulmanIlya Shulman
11:22 16 Nov 22
One satisfied customer here 🙂 Quick communication, reasonable pricing, all translation accepted – I do recommend.
Liza vedraLiza vedra
14:01 02 Nov 22
Everything I needed for legalization was done very quickly and professionally!
Derek WilminkDerek Wilmink
11:05 04 Aug 22
Diana was very quick, efficient and transparent about the process. She helped me to get educational documents attested by the Qatar Embassy, which is a complicated multi-step process. Her help was invaluable.
Barbra BothaBarbra Botha
07:59 20 Jun 22
Great service. Would definitely recommend their services. Thank you.
Janaina CesaJanaina Cesa
10:26 09 Sep 21
I had a great experience dealing with Jurid Consult. They were fast, reliable and professional. I would definitely recommend their services and make use of it again in the future. Thanks!
js_loader

Kom met ons in contact!

Heeft u onze diensten nodig? Laat het ons weten door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Onze kantooruren zijn op afspraak. Indien u informatie wenst of vooraf opmerkingen heeft, neem dan gerust contact op. Wij zullen al uw vragen professioneel beantwoorden.

Terugbel verzoek

Vraag een gratis gesprek aan

Wilt u meer weten over legalisatie, certificaten, apostille, vertalingen of zakelijke diensten? 

Vraag dan een gratis terugbelgesprek aan! Vul uw contactgegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Wij gebruiken cookies op onze website om u de meest relevante ervaring te geven door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het gebruik van ALLE cookies.