Apostille in Nederland, Rusland, Letland en Oekraïne

Apostille voor documenten: gebaseerd op de Haagse Conventie en erkend door de internationale wet, bestaat er sinds 5 mei 1961 de mogelijkheid om door middel van een apostillestempel het legalisatieproces van buitenlandse documenten te vereenvoudigen.

Het is alleen mogelijk om een Apostillestempel te verkrijgen voor het land waar het document geldig moet worden verklaard. Wanneer u bijvoorbeeld een legalisatieverklaring nodig heeft voor een document uit Nederland, dient het gelegaliseerd te worden in Nederland. De Nederlandse rechtbank geeft Apostillestempels uit in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Een Apostillestempel ziet er als volgt uit:

Via ons bedrijf verkrijgt u Apostillestempels in Nederland, Rusland, Letland en Oekraïne. Tevens vertalen wij deze wanneer dit noodzakelijk is. Er moet echter rekening gehouden worden met het feit dat niet alle landen deelnemen aan de Haagse Conventie. Hier vindt u een lijst met alle deelnemende landen.

Documenten bedoeld voor gebruik in landen die niet onder de deelnemende landen van de Haags Conventie vallen, dienen te worden gelegaliseerd door corresponderende ambassades / consulaten van het land waar het document gebruikt dient te worden.

JuridConsult zorgt consulaire legalisatie bij desbetreffende ambassades en zorgt tevens voor authenticatie van Nederlandse documenten. Informatie over consulaire legalisatie vindt u hier.

Prijzen van Apostillestempels in Nederland zijn:

  • Apostille – 21.00 euro (per Apostille) +
  • onze service kosten- 35.00 euro (excl. 21% BTW).

De prijs van een Apostillestempel buiten Nederland is afhankelijk van het land, regio en of regering.

Voor meer informatie en prijzen omtrent de Apostillestempel kunt u een vraag sturen via het formulier hier, of Skype: juridconsult, en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Contact opnemen?

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Reviews

[good-reviews cycle=”fader”]

Share This