Apostille in Nederland, Belgie, Duitsland, Polen, Letland

Apostille voor documenten: gebaseerd op de Haagse Conventie en erkend door de internationale wet, bestaat er sinds 5 mei 1961 de mogelijkheid om door middel van een apostillestempel het legalisatieproces van buitenlandse documenten te vereenvoudigen.

Het is alleen mogelijk om een Apostillestempel te verkrijgen voor het land waar het document geldig moet worden verklaard. Wanneer u bijvoorbeeld een legalisatieverklaring nodig heeft voor een document uit Nederland, dient het gelegaliseerd te worden in Nederland. De Nederlandse rechtbank geeft Apostillestempels uit in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Een Apostillestempel ziet er als volgt uit:

Via ons bedrijf verkrijgt u Apostillestempels in Nederland, Belgie, Duitsland, Polen, Letland. Tevens vertalen wij deze wanneer dit noodzakelijk is. Er moet echter rekening gehouden worden met het feit dat niet alle landen deelnemen aan de Haagse Conventie. Hier vindt u een lijst met alle deelnemende landen.

Documenten bedoeld voor gebruik in landen die niet onder de deelnemende landen van de Haags Conventie vallen, dienen te worden gelegaliseerd door corresponderende ambassades / consulaten van het land waar het document gebruikt dient te worden.

JuridConsult zorgt consulaire legalisatie bij desbetreffende ambassades en zorgt tevens voor authenticatie van Nederlandse documenten. Informatie over consulaire legalisatie vindt u hier.

 

Deze klanten gingen je voor

Contactformulier

Wilt u meer weten over documenten laten legaliseren? Heeft u een vraag over de diensten die we aanbieden of over de tarieven die we hanteren? Neem gerust contact met ons op! Vul het contactformulier in of bel naar +31(0)626523008. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons!

Share This